KSK SEJEMSKE KONSTRUKCIJE

KSK SEJEMSKE KONSTRUKCIJE smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami pri načrtovanju in izvedbi sejemskih in drugih predstavitev tako doma kot v tujini. Nudimo vam načrtovanje sejemskega prostora, postavitev razstavnega prostora, sejemski prostor na ključ..

Naše temeljno vodilo, ki je predpogoj za uspešen nastop naših poslovnih partnerjev na sejmih in ostalih prireditvah (kongresih, razstavah,…), je nenehno sledenje trendom v načrtovanju in postavitvi razstavnih prostorov.

Ker se zavedamo, da nastop na sejmu odraža podobo podjetja, si prizadevamo v sodelovanju z vami vaš razstavni prostor spremeniti v uspešen predstavitveni prodajni medij.

Poleg standardne ureditve sejemskih prostorov s sistemom OCTANORM nudimo tudi zahtevnejše mizarske postavitve z vso pripadajočo razstavno opremo. Projekt izvedemo v celoti od izvedbe idejnega načrta in 3D računalniške vizualizacije do postavitve razstavnega prostora, grafične opreme ter transporta opreme in eksponatov.

V skoraj dvajsetih letih uspešnega delovanja smo s pomočjo strokovno usposobljenega tima pridobili zvestobo in zaupanje zadovoljnih poslovnih partnerjev, ki je naša nagrada za kakovostno opravljeno delo. Oglejte si naše reference in se prepričajte, da nam zaupajo mnogi, zaupajte nam tudi vi!